Adres: Boudewijnsstraat 83 bus 001 - 2018 Antwerpen
GSM: 0473 62 93 63
E-mail: info@meerderevastgoedkantoren.be

Verkopen

Onze troeven

Wanneer iemand zijn huis, appartement, grond of ander onroerend goed wil verkopen, blijkt vaak dat de eigenaars steeds dezelfde behoeftes hebben.

Namelijk:

  • De beste prijs bekomen
  • Een vlotte verkoop
  • Zo weinig mogelijk lasten

Wij van Meerderevastgoedkantoren.be zorgen hiervoor!

Hoe werkt het?

Onze werkwijze is simpel, eerlijk en transparant. Wij zijn erkende vastgoedmakelaars en als vaste contactpersonen regelen wij alles voor u. Wij zorgen voor professionele foto’s en verzamelen de juiste informatie om de publiciteit op te starten. Maar waar de klassieke vastgoedmakelaar terugvalt op zijn eigen klantenbestand en reclamekanalen van zijn eigen vastgoedkantoor, gaan wij een stap verder!

Meerderevastgoedkantoren.be maakt gebruik van een netwerk van aangesloten erkende vastgoedkantoren in zowel de gemeente waar het onroerend goed is gelegen, alsook ver daarbuiten. De verkoopkansen worden aanzienlijk vergroot daar niet 1 vastgoedkantoor met de verkoop bezig is, maar misschien wel 3, 4 of zelfs 6 kantoren.

  1. U aanvaardt de opdracht tot verkoop.
  2. Aangesloten vastgoedkantoren worden benaderd door uw vaste contactpersoon en uitgenodigd om uw eigendom te bekijken.
  3. Uw contactpersoon zorgt ervoor dat alle aangesloten vastgoedkantoren voorzien worden van de juiste informatie en documentatie over uw vastgoed.
  4. Vanaf dit moment kunnen alle vastgoedkantoren actief op zoek gaan naar de potentiële koper!

Samen staan wij sterk!

Kostprijs?

Het is niet omdat u met meerdere vastgoedkantoren werkt, dat dit duurder is. Uw kosten blijven immers hetzelfde als wanneer u met 1 vastgoedkantoor werkt en zijn daarom ook marktconform. Dus geen hogere kosten maar wel een groter succes tot verkoop!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek zodat wij u verder kunnen informeren.

Contacteer ons